Lidhje

Qarku i Shkodrës, pjesëmarrës në Programin IPA


Projektet përqendrohen në fushën e bashkëpunimit ndërkufitar në Malin e Zi dhe vendet e tjera të rajonit

Qarku i Shkodrës po merr pjesë me katër projekte në Programin IPA të Bashkimit Europian, që mbështet Shqipërinë në përpjekjet për anëtarësim në organizatë. Projektet përqendrohen në fushën e bashkëpunimit ndërkufitar në Malin e Zi dhe vendet e tjera të rajonit.


XS
SM
MD
LG