Lidhje

Shkodër, manifestime për pavarësinë


Të rinjtë dhe nxënësit përcollën me manifestime kulturore flamurin kombëtar nga njëra shkollë në tjetrën për ta vendosur më pas në Kalanë Rozafa

Prej disa ditësh, në qytetet e Shqipërisë kanë nisur festimet për 100 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë. Në Shkodër, të rinjtë dhe nxënësit përcollën me manifestime kulturore flamurin kombëtar nga njëra shkollë në tjetrën për ta vendosur më pas në Kalanë Rozafa. Ndërsa sot, festuan në sheshin përpara shtatores së Luigj Gurakuqit, përfaqësuesit të Shkodrës në aktin e Shpalljes së Pavarësisë.

XS
SM
MD
LG