Lidhje

Shkodër, fillon zbatimi i vendimit për lirimin e banesave

  • Pëllumb Sulo

pronat

Fati i një familjeje, që është detyruar sot të dalë me forca nga banesa, ku ka jetuar prej disa dekadash

Vendimi i qeverisë shqiptare për lirimin e banesave të ish pronarëve ka nisur të zbatohet në Shkodër, një qytet ky ku janë më shumë se 600 banesa to ish pronarëve që duhet të lirohen. Në disa raste, po ndërhyn përmbarimi dhe forcat e policisë për lirimin me forcë të këtyre banesave dhe dhënien e tyre ish pronareve, gje qe ka krijuar shqetesim dhe tension per ish banoret e ketyre shtepive. Korrespondenti i Zerit te Amerikes, Pellumb Sulo, sjell ne kroniken e tij fatin e nje familje, qe eshte detyruar sot te dale me forca nga banesa, ku ka jetuar prej disa dekadash.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG