Lidhje

Shkup: Për 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë


Në Maqedoni po mbahen manifestime të ndryshme për të shënuar njëqind vjetorin e pavarësisë së shtetit shqiptar, ndërkohë që Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup, në kuadër të festave të këtij jubileu është stolisur me një flamur të madh shqiptar. Këshilli për shënimin e festave të pavarësisë në Shkup po përgatitet për kremten qendrore që do të mbahet me datë 25 nëntor, ndërsa janë ftuar dhe kryeministrat e Shqipërisë dhe të Kosovës që të marrin pjesë.

XS
SM
MD
LG