Lidhje

Shoqëria civile kërkon plan veprimi antikorrupsion


Shoqëria civile kërkon plan veprimi antikorrupsion

Organizatat joqeveritare kërkuan sot në Tiranë një plan të përbashkët veprimi me institucionet shtetërore në luftën kundër korrupsionit.

Ato propozuan veprime të përbashkëta, sepse goditja fragmentare e korrupsionit nuk ka dhënë rezultate.

Sistemi shëndetësor dhe ai gjyqësor vazhdojnë të perceptohen nga publiku si fushat më shumë të korruptuara.

XS
SM
MD
LG