Lidhje

Shqipëri: polemikat mes qeverisë dhe opozitës mbi përzjerjen e ushtrisë në transport narkotikësh


Shqipëri: Partia Demokratike akuzon se ushtria është përzjerë në transport narkotikësh. Ministria e mbrojtjes thotë se deklaratat e opozitës cënojnë dinjitetin e ushtrisë dhe ka kërkuar hetime. Prokuroria ende nuk ka marrë ndonjë vendim për hetimet.

XS
SM
MD
LG