Lidhje

Shqipëri: 150 mijë të rinj do të votojnë për herë të parë


Shqipëri: 150 mijë të rinj do të votojnë për herë të parë
Shqipëri: 150 mijë të rinj do të votojnë për herë të parë

Këtë vit, në Shqipëri votojnë për herë të parë në zgjedhjet vendore rreth 150 mijë të rinj. Një projekt i Këshillit të Europës po tërheq vemendjen e këtyre të rinjve drejt proceseve politike dhe për ushtrimin e të drejtës së votës.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG