Lidhje

Bashkia e Himarës përfundon hartimin e planit të ri urban


Në qytetin e Himarës, në Jug të Shqipërisë, Bashkia sapo ka përfunduar hartimin e planit të ri urban. Plani u është paraqitur qytetarëve të kësaj zonë bregdetare para se të miratohet nga Këshilli i Rregullimit të Territorit të Republikës. Plani synon zhvillimin e turizmit elitar dhe frenimin e ndërtimeve të paligjshme në këtë zonë bregdetare.

XS
SM
MD
LG