Lidhje

Shqipëri, besimtarët ortodoksë festuan Pashkët


Besimtarët ortodoksë festuan Pashkët në Shqipëri. Megjithë motin e ftohtë e me rreshje, mijëra besimtarë morën pjesë në ceremonitë e posaçme të festës. Drejtuesit kishtarë u bënë thirrje besimtarëve që të largohen nga korrupsioni dhe shkelje të tjera ligjore.

XS
SM
MD
LG