Lidhje

Media Arkivi

Shqipëri: Divorcet dhe vështirësitë ekonomike


Qendra për Nisma Ligjore dhe Qytetare publikoi një studim mbi divorcet e prindërve dhe vështirësitë ekonomike, që ndeshin nënat dhe fëmijët pas kësaj. Pjesa dërrmuese e vendimeve në gjykatën e Tiranës fëmijët ua lë nënave, ndërsa baballarët duhet të mbështesin mirë-rritjen e tyre.

XS
SM
MD
LG