Lidhje

Emigrantët kthehen për pushime në bregdetin shqiptar

  • Raimond Kola

Shumë prej emigrantëve pohojnë se kriza në Greqi ka ndikuar që mjaft prej tyre t'i kalojnë pushimet në Shqipëri

Emigrantët shqiptarë që punojnë dhe jetojnë jashtë vendit e kanë kthyer tashmë në traditë ardhjen në Shqipëri për pushimet e verës. Në Portin e Sarandës emigrantët thonë se gjejnë një Shqipëri më të mirë, por me probleme ekonomike për mjaft familje. Shumë prej emigrantëve pohojnë se kriza në Greqi ka ndikuar që mjaft prej tyre t'i kalojnë pushimet në Shqipëri.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG