Lidhje

Shqipëri: Bizneset në jug përballë presionit të krizës

  • Raimond Kola

Bizneset në Jug të Shqipërisë po përpiqen të përballen me efektet e krizës ekonomike duke paraqitur tek konsumatorët prodhimet e tyre. Dhoma e Tregtise në Gjirokastër thotë se këtë vit efektet më të mëdha të krizës i ndien biznesi i ndërtimit dhe ai i prodhimit të veshjeve. Në rajon po merr një nxitje ndërkaq biznesi i prodhimeve artizanale dhe nuk mungojnë edhe bizneset e reja prodhuese.

XS
SM
MD
LG