Lidhje

Shqipëri: Moti, ndërtimet dëmtojnë infastrukturën


Në Shqipëri gjendja e infrastrukturës rrugore po përkeqësohet në disa zona për shkak të punimeve ndërtuese që po kryhen në rrugë dhe motit të keq te diteve te fundit. Në Autostradën Levan-Tepelenë rrëshqitjet masive të ketyre diteve po rrezikojnë në një pjesë të rrugës kalimin e automjeteve. Probleme për sigurinë paraqet edhe segmenti tjetër rrugor Gjirokastër-Tepelënë.

XS
SM
MD
LG