Lidhje

Shqipëri: Kërkesat e mëdha shtyjnë periudhën e turizmit


Shqipëri: Kërkesat e mëdha shtyjnë periudhën e turizmit

Agjencitë turistike të Shqipërisë po ulin çmimet dhe po zgjatin më tej sezonin turistik në vjeshtë, për shkak të kërkesës së lartë të vizitorëve. Përfaqësues të tyre bënë të ditur se po ulin çmimet 20 deri 40 për qind, me qëllim që të përmbushin interesimin e turistëve për pushime në Shqipëri, edhe pas gushtit. Zyrtarët e kësaj fushe pohuan se do të ndryshojnë ligjin për turizmin dhe do të rivleresojnë të gjitha hotelet e vendit, për të rritur cilësinë e shërbimeve.

XS
SM
MD
LG