Lidhje

Shqipëri: Komision hetimor mbi veprimtarinë e parlamentit


Shqipëri: Komision hetimor mbi veprimtarinë e parlamentit
Shqipëri: Komision hetimor mbi veprimtarinë e parlamentit

Në Shqipëri parlamenti miratoi sot kërkesën e opozitës socialiste për ngritjen e një komisioni hetimor mbi veprimtarinë e këtij institucioni.

Kërkesa u votua pa debate dhe mori edhe votat e deputetëve të shumicës së djathtë.

Socialistët kërkojnë që të verifikojnë të gjitha procedurat e administrimit e të shërbimeve, përdorimin e fondeve si dhe procedurat e ndjekura në emërimet e institucioneve kushtetuese apo edhe integritetin e sistemit të votimit në sallën e parlamentit.

Opozita është ankuar shpesh se shumica sipas saj, ka abuzuar duke kufizuar të drejtat e deputetëve duke vënë në shënjestër kryetaren e parlamentit Jozefina Topalli.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG