Lidhje

Shqipëri, konferenca "Etikat në Mjekësi"


Mjekësia shqiptare vlerësohet nga qytetarët shqiptarë si një nga fushat më të korruptuara të jetës në Shqipëri. Instituti Alb-shkenca mblodhi në Tiranë mjekë dhe sociologë nga Europa, SHBA dhe Shqipëria në një konferencë mbi "Etikën në Mjekësi". Folësit theksuan se pacientët janë dhe duhen trajtuar si qënie njerëzore, para se të shihen si burime rryshfeti.

XS
SM
MD
LG