Lidhje

Korrupsioni në Shqipëri dhe Kosovë


Veprimtarë të shoqërisë civile, studiues, artistë dhe gazetarë nga Shqipëria dhe Kosova morën sot pjesë në një konferencë kombëtare të organizatës humanitare “Caritas” mbi korrupsionin dhe drejtësinë sociale.

XS
SM
MD
LG