Lidhje

Perspektiva e ekonomisë shqiptare në kushtet e krizës së Eurozonës


Intervistë me ekonomistin Zef Preçi, Drejtor i Qendrës Shqiptare për Kërkime Ekonomike

Banka Botërore publikoi më 5 qershor Raportin për Zhvillimin e Ekonomik të Evropës Juglindore, ku si pasojë e pasigurive në rritje në Eurozonë, parashikon një ngadalësim të konsiderueshëm të rritjes për ekonomitë e Evropës Juglindore në vitin 2012, nga 2,2 për qind që ishte vitin e kaluar, në 1,1 për qind. Për të diskutuar lidhur me perspektivën e ekonomisë shqiptare në kushtet e krizës aktuale të Eurozonës dhe në veçanti asaj greke, i ftuar për një bisedë të drejtpërdrejtë në emisionin televiziv “Ditari”, ishte ekonomisti Zef Preçi, Drejtor i Qendrës Shqiptare për Kërkime Ekonomike.
XS
SM
MD
LG