Lidhje

Malësia e Madhe, zonë me pasuri të mëdha ekonomike e turistike


Autoritetet vendore të këtij rrethi thonë se po bëjnë përpjekje për shfrytëzimin e këtyre pasurive

Malësia e Madhe është një nga rrethet veriore të Shqipërisë me bukuri të shumta natyrore, siç janë Liqeni i Shkodrës dhe pikat turistike malore të Vermoshit, Razmës dhe Bogës. Autoritetet vendore të këtij rrethi thonë se po bëjnë përpjekje për shfrytëzimin e këtyre pasurive, në dobi të zhvillimit ekonomik dhe turizmit në Malësi të Madhe.

XS
SM
MD
LG