Lidhje

Shqipëri: Parlamenti pro shqyrtimit të ndryshimeve kushtetuese


Komisioni i ligjeve dhe Këshilli i legjislacionit do të shqyrtojne më 6 shtator nismën e PS për ndryshime në Kushtetutë

Parlamenti ne Tirane vendosi sot qe komisioni i ligjeve dhe keshilli i legjislacionit te shqyrtojne ne daten 6 shtator nismen kushtetuese te Partise Socialiste te opozites per ndryshime ne Kushtetute.

Konferenca e grupeve parlamentare miratoi programin e punës së parlamentit deri ne fund te tetorit si dhe kalendarin e punimeve deri ne 21 shtator.

Seanca e re plenare do të hapet te henen në 3 shtator dhe një ndër pikat e rëndësishme eshte votimi i pr/ligjit për "Për Gjykatën e Lartë", pjesë e 12 rekomandimeve të BE-së për marrjen e statusit të vendit kandidat.
XS
SM
MD
LG