Lidhje

Aksioni "Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë"

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër, një numër shoqatash joqeveritare së bashku me strukturat vendore u përfshinë sot në aksionin "Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë". Aksioni u përqëndrua në ish vend-depozitimin e mbeturinave, pranë lumit Kir, vend-depozitim i cili, megjithëse u mbydh në fillim të këtij muaji, vazhdon të ndotë mjedisin. Hedhja e mbeturinave urbane buzë lumejve, ka shqetësuar edhe vendet e rajonit pasi, përmes rrjedhes së lumejve, mbeturinat ndotin edhe vijën bregdetare të Malit të Zi dhe Kroacisë.Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG