Lidhje

Media Arkivi

Situata e përmbytjeve në zonën e Lushnjës


Në Shqipëri u përmbytën dy ditë më parë mijëra hektarë toka bujqësore dhe dhjetëra familje u shpërngulën. Specialistët pohojnë se, krahas faktorëve natyrorë, një ndikim të madh në këto përmbytje kanë sjellë edhe vetë njerëzit me veprimtaritë e tyre të paligjshme.

XS
SM
MD
LG