Lidhje

Shqipëri: Qeveria premton rritje pagash


Shqipëri: Qeveria premton rritje pagash

Në Shqipëri qeveria beri sot një perpjekje për të hedhur poshte kritikat mbi ekonomine, borxhet dhe pagat. Kryeministri Sali Berisha tha para deputeteve, se do te rishikohen financat e gjithe institucioneve shteterore per te siguruar fondin e rritjes se pagave. Opozita thote se keto nuk jane rritje pagash, por indeksim i cmimeve, ndersa FMN kerkoi te ulet deficiti buxhetor.

XS
SM
MD
LG