Lidhje

Shkodër: Qendra e trajtimit të të droguarve me heroinë


Qendra është hapur nga shoqata "Aksion Plus" dhe në të aktualisht po trajtohen 34 përsona, kryesisht adoleshentë

Në qytetin e Shkodrës është ngritur një qendër për trajtimin e përdoruesve të drogës të tipit heroinë. Qendra është hapur nga shoqata "Aksion Plus" dhe në të aktualisht po trajtohen 34 përsona, kryesisht të rinj të moshës së adoleshencës. Drejtues te qendrës thonë se rezultatet e trajtimit janë të efektshme, por shtojnë se, përsonat e droguar duhet të kenë edhe një mbështetje sociale nga strukturat e specializuara shtetërore.

XS
SM
MD
LG