Lidhje

Shqipëri, shoqëria civile ende ka ndikim të ulët


Shqipëri, shoqëria civile ende ka ndikim të ulët

Në Tiranë u publikua sot një studim mbi shoqërinë civile shqiptare, sipas të cilet ajo është e paangazhuar sa duhet dhe me një ndikim të ulët në jetën e vendit. Studimi rekomandoi që autoritetet të dëgjojnë më shumë zërin e tyre, ndërsa diplomatë europianë bënë thirrje për projekte afatgjata të organizatave joqeveritare, në mënyrë që ndikimi i tyre në jetën e vendit të jetë më i thellë.

XS
SM
MD
LG