Lidhje

Shqipëri: Shoqëria civile kërkon kufizimin e rizgjedhjes së pushtetarëve vendorë


Organizatat e shoqërisë civile propozuan sot që ligjvënësit të kufizojnë mundësitë e rizgjedhjes së pushtetarëve vendorë. Ata e cilëëojnë këtë si një nga rrugët për të frenuar korrupsionin dhe nepotizmin në bashki e komuna. Një pjesë jo e vogël e zyrtarëve vendorë janë rizgjedhur nga 3 deri në 6 herë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG