Lidhje

Shqipëri: Shtohen përpjekjet për të punësuar personat me aftësi të kufizuara


Shqipëri: Shtohen përpjekjet për të punësuar personat me aftësi të kufizuara
Shqipëri: Shtohen përpjekjet për të punësuar personat me aftësi të kufizuara
Në Shqipëri po shtohen përpjekjet për të punësuar personat me aftësi të kufizuara. USAID po ndihmon në prodhimin e mijëra karrocave dhe po nxit kompanitë të mirëpresin këta punonjës të veçantë. Në një konferencë që u mbajt sot, folësit theksuan se punësimi i personave me aftësi të kufizuara është një e drejtë njerëzore dhe detyrim ligjor.

XS
SM
MD
LG