Lidhje

Shqipëri: Turizmi dhe mundësitë e zhvillimit


Në Shqipëri, përfaqësues të operatorëve turistikë pohojnë një fillim të mbarë të sezonit të ri turistik veror, me një rritje të numrit të turistëve të huaj. Por ata shprehen për nevojën e një mbështetje më të madhe, nga strukturat shtetërore që merren me zhvillimin e turizmit, si në drejtim të luftës ndaj informalitetit, vendosjes së rrregullave të njëjta për operatorët turistikë, promovimin e turizmit gjatë të gjithë vitit si dhe shtrirjen e tij edhe në zona ende të pashfrytëzuara të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG