Lidhje

Studiuesit vlerësojnë vizitën e Papës


Studieusit Persida Asllani dhe Zyhdi Dervishi vlerësuan faktin që Papa ngriti lart historinë e Shqipërisë si një vlerë e rrallë, ku mund të bazohet e ardhmja e vendit.

XS
SM
MD
LG