Lidhje

Shqipëria dhe Industria e saj metalurgjike


Shqipëria dhe Industria e saj metalurgjike

Industria metalurgjike në Shqipëri mori përsëri investime të tjera në uzinat e Elbasanit nga kompanitë që përpunojnë burimet vendase. Kompania KURUM filloi për herë të parë të prodhojë çeliqe rezistentë ndaj tërmeteve, pas një investimi mbi 16 milionë euro me pajisje të reja petëzimi.

XS
SM
MD
LG