Lidhje

Media Arkivi

Shqipëria dhe kultura e pedalimit


Mund të kesh një makinë luksoze, por asgjë nuk e zëvendëson lëvizjen më këmbë dhe me biçikletë nga pikëpamja e të jetuarit të shëndetshëm. Kultura e ecjes dhe e pedalimit është relativisht e re në Shqipëri, por përkrahësit e saj mendojnë se ajo ka të ardhme.

XS
SM
MD
LG