Lidhje

Shqipëria gjatë vitit 2010


Shqipëria gjatë vitit 2010
Shqipëria gjatë vitit 2010

2010 ishte për Shqipërinë e shqiptarët një vit i ngarkuar me ngjarje dhe lajme që do të lenë gjurmë për një kohë të gjatë por dhe me momente dramatike dhe nje tension te vazhdueshëm politik. Korrespondenti ynë në Tiranë Armand Mero na sjell një panoramë te ngjarjeve më të rëndësishme të këtij viti.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG