Lidhje

Shqipëria ngre qendrën për dokumentacionin gjyqësor


Shqipëria ngre qendrën për dokumentacionin gjyqësor

Në Shqipëri, drejtuesit e sistemit gjyqësor të vendit përuruan sot Qendrën e dokumentacionit gjyqësor të vendit. Projekti parashikon publikimin në rrugë elektronike të gjithë vendimeve të gjykatave të Shqiperisë, në përpjekje për të rritur transarencën dhe profesionalizmin e sistemit të drejtësisë.

XS
SM
MD
LG