Lidhje

Shqiptarët në Maqedoni, të pakënaqur nga teksti i gjeografisë për shkollën e mesme

  • Isak Ramadani
  • Shkup

Shqiptarët në Maqedoni, të pakënaqur nga teksti i gjeografisë për shkollën e mesme

Libri i lëndës së Gjeografisë për nxënësit e vitit të dytë të shkollave të mesme në Maqedoni paraqet shtrembërime të fakteve mbi shqiptarët në këtë vend dhe kjo gjë ka shtuar zemërimin te shqiptarët. Ndonëse libri i njejtë përdoret prej shtatë vitesh, vetëm tash ka rënë në sy përmbajtja e tij. Ky konsiderohet si një skandal tjetër me tekstet shkollore në Maqedoni.

XS
SM
MD
LG