Lidhje

Shqiptaro-amerikani Lumaj kandidon për një vend në Senat


Shqiptaro-amerikani Lumaj kandidon për një vend në Senat

Në nëntor të vitit të ardhshëm zhvillohen zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara. Së bashku me to, zhvillohen edhe zgjedhjet për një-të-tretën e vendeve në Senat. Një prej kandidatëve që synon të kandidojë për një prej 33 vendeve të Senatit që do të jenë në garë është edhe shqiptaro-amerikani Peter Lumaj. Zoti Lumaj, i lindur dhe i rritur në Shqipëri, është jurist në shtetit Konektikat dhe ai synon të konkurojë për vendin që aktualisht e mban senatori Joseph Liberman.

XS
SM
MD
LG