Lidhje

Shqiptarë nga Kosova mes luftëtarëve në Siri


Zyrtarë të Bashkimit Evropian, thonë se rritja e numrit të luftëtarëve të huaj në Siri mund të jetë kërcënim për sigurinë në Evropë. Sipas tyre mbi një mijë qytetarë evropian janë përfshirë në atë luftë dhe në mesin e tyre ka edhe shqiptarë nga Kosova. Në Prishtinë, autoritetet nuk kanë shumë të dhëna për numrin e luftëtarëve shqiptarë, por tërheqin vërejtjen se përfshirja në atë luftës nuk ndihmon as Kosovën e as Sirinë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG