Lidhje

Media Arkivi

Gjendja e ish-të përndjekurve politikë në Shqipëri


Edhe sot, pas 25 vjetësh që kanë dalë si të pafajshëm nga burgjet, ish të dënuarit politikë të diktaturës komuniste në Shqipëri ende vuajnë në jetën e tyre. Ndihma ndaj tyre ka qenë gjithnjë e pamjaftueshme dhe e vonuar.

XS
SM
MD
LG