Lidhje

Debatet mbi punimet për ndryshimin e sheshit Skënderbej


Debatet mbi punimet për ndryshimin e sheshit Skënderbej

Punimet per ndryshimin e sheshit Skënderbej kanë nxitur debate të shumta në Shqipëri, midis institucioneve dhe forcave politike. Qeveria dhe bashkia po shkëmbejnë replika mbi probleme ligjore dhe teknike të projektit që po zbatohet, ndërsa ekspertë të ndërtimeve, qytetarë dhe grupe të tjera të interesuara ankohen për mungesën e transparencës.

XS
SM
MD
LG