Lidhje

Spahiu: Bisedimet Prishtinë-Beograd duhet të vazhdojnë


Spahiu: Bisedimet Prishtinë-Beograd duhet të vazhdojnë
Spahiu: Bisedimet Prishtinë-Beograd duhet të vazhdojnë

Grupi Ndërkombëtar i Krizave ka bërë thirrje sot që Kosova dhe Serbia të mos lejojnë se që mosmarrëveshjet e tyre për statusin të pengojnë përparimin për banorët e veriut të Kosovës. Për të folur më në hollësi rreth këtij raporti si dhe me zhvillimet më të fundit për Kosovën, veçanërisht bisedimet e saj me Serbinë, biseduam me analistin Nexhmedin Spahiu.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG