Lidhje

Media Arkivi

Ecuria e reformës administrative territoriale


Akademia e Studimeve Politike publikoi në Tiranë një raport mbi ecurinë e reformës administrative territoriale. Një grup autorësh vëzhguan frytet e kësaj reforme në harkun e një viti, sfidat dhe mungesat që kanë bashkitë e reja.

XS
SM
MD
LG