Lidhje

Vonesat në superstradën Shkodër-Hani i Hotit


Në rrethin e Malësisë së Madhe, autoritetet vendore po shprehin shqetësim rreth vonesave të përsëritura në përfundimin e ndërtimit të superstradës Shkodër-Hani i Hotit dhe, në veçcanti, për zvarrisjen e punimeve në segmentin e brendshëm që lidh qytetin e Koplikut me supërstradën që shkon drejt Malit të Zi. Sipas zyrtarëve vendorë, vonesat kanë dëmtuar infrastrukturën e qytetit, duke u sjellë shqetësim banorëve dhe bizneseve të zonës.

XS
SM
MD
LG