Lidhje

Të drejtat e fëmijëve në Kosovë


Të drejtat e fëmijëve në Kosovë
Të drejtat e fëmijëve në Kosovë

Dita ndërkombëtare e fëmijëve e gjen Kosovën me një shkallë të lartë të shkeljes së të drejtave të kësaj kategorie të popullsisë. Veprimtarët humanitarë tërheqin vërejtjen se shkalla e lartë e varfërisë, ka kushtëzuar edhe përfshirjen e fëmijëve në punë të rënda e të palejueshme dhe i ka bërë ata viktima të shpeshta të veprimtarive të paligjshme.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG