Lidhje

Media Arkivi

Mbështetja për të rinjtë e papunë në Shqipëri


Në Tiranë, organizata të të rinjve kanë nisur një projekt për të mbështetur të rinjtë e papunë. Sipas një sondazhi të organizatës “World Vision”, mbi 90 për qind e të rinjve të papunë e kalojnë kohën në mënyrë krejt pasive dhe të paefektshme.

XS
SM
MD
LG