Lidhje

Gjendja e të verbërve në Kosovë


Në Kosovë, 5 mijë persona janë anëtarësuar në shoqatën e të verbërve, ndonëse zyrtarë të kësaj shoqate thonë se ky numër nuk pasqyron gjendjen reale, sepse shumë njerëz ende hezitojnë të paraqiten për shkaqe të ndryshme, përfshirë edhe frikën nga stigmatizimi. Korrespondentja jonë Edlira Bllaca ishte në shoqatën e të verbërve dhe na dërgoi këtë kronikë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG