Lidhje

TEDx në Tiranë


Donald Leka, themelues dhe drejtues i kompanisë Transmedia, thotë se Shqipëria është zhvilluar mjaft në fushën teknologjike dhe mund të bëhet pikë kryesore në Ballkan

XS
SM
MD
LG