Lidhje

Thaçi: Së shpejti, Forcat e Armatosura të Kosovës

  • Leonat Shehu

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, tha se Kosovën e ndan një kohë e shkurtër nga themelimi i Forcave të saj të Armatosura.

Por, ende është e paqartë se cila do të jetë rruga e krijimit të kësaj force, meqë themelimi i tyre nënkupton hartimin e një ligji të veçantë dhe ndryshime në Kushtetutën e vendit, që kërkon veç të tjerash, votat e dy të tretave të deputetëve të pakicave kombëtare në Parlamentin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG