Lidhje

Thaçi: Kosova, model i tolerancës fetare në rajon dhe më gjerë

  • Leonat Shehu

Thaçi: Kosova, model i tolerancës fetare në rajon dhe më gjerë

Në Prishtinë, kryeministri Hashim Thaçi tha se Kosova është model i tolerancës fetare në rajon dhe më gjerë. Komentet e tij u bënë gjatë një vizite në Bashkësinë Islame të Kosovës ku u debatuan edhe zhvillimet politike në vend dhe roli i Bashkësisë Islame në proceset e deritashme dhe ato të ardhshme politike.

XS
SM
MD
LG