Lidhje

Thaçi, Lunaçek, qëndrime të ndryshme rreth çështjes së vizave


Thaçi, Lunaçek, qëndrime të ndryshme rreth çështjes së vizave
Thaçi, Lunaçek, qëndrime të ndryshme rreth çështjes së vizave

Në Kosovë, kryeministri në dorëheqje, Hashim Thaçi dhe raportuesja e Parlamentit Evropian Ulrike Lunaçek, kanë paraqitur qëndrime të ndryshme rreth përfshirjes së Kosovës në procesin e liberalizimit të vizave. Derisa kryeministri beson s kjo do të ndodhë brenda 15 muajsh, zonja Lunaçek thotë se nuk ka një afat të caktuar se kur mund të ndodhë një gjë e tillë.

XS
SM
MD
LG