Lidhje

Themelohet një parti e re e shqiptarëve në Maqedoni


Themelohet një parti e re e shqiptarëve në Maqedoni
Themelohet një parti e re e shqiptarëve në Maqedoni

Kryetari i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani, përuroi mbrëmë partinë e tij të re të quajtur Rilindja Demokratike Kombëtare, përmes së cilës synon të ngrejë shqiptarët e Maqedonisë në popull shtetformues dhe të fusë një sistem të funksionimit konsensual në Maqedoni. Zoti Osmani ka bërë të ditur se partia e tij do të dalë e vetme në zgjedhjet e pritshme parlamentare.

Nga Shkupi, njofton korrespondenti ynë, Isak Ramadani.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG