Lidhje

Kërcënime të tjera të lidhura me Lojrat Olimpike


Komitetet Olmipike të disa vendeve evropiane thonë se ka marrë mesazhe kërcënuese në lidhje me Lojërat Olimpike që mbahen në Soçi të Rusisë muajin e ardhshëm.

Komitetet olimpike të Hungarisë, Gjermanisë, Italisë dhe Sllovenisë thanë se kishin marrë mesazhe ku kërcënohen atletët. Mesazhet thuhet se janë me letra dhe me e-mail, në gjuhën ruse dhe në anglisht.

Megjithatë, agjencia Reuters citoi Komitetin Hungarez të Lojërave Olimpike të ketë thënë se Komiteti Olimpi Ndërkombëtar dhe ai rus i kishin analizuar kërcënimet dërguar komitetit hungarez dhe i konsideruan ato si “jo reale”.
XS
SM
MD
LG